diumenge, 18 d’abril del 2010

SOL·LICITUD D'AJUDA

Molt bones a tothom, possibles lectors d'aquestes línies. Estic treballant en un seguit d'articles i un text llarg sobre la novel·la negra catalana -entesa en sentit ampli- dels darrers deu anys i necessito que em faceu arribar el màxim de suggerències de títols que hi podrien entrar. Es tracta de llibres publicats entre el 1999 i ara i escrits en la nostra llengua. Tots els que m'envieu seran susceptibles de poder entrar en aquests treballs. Una abraçada i gràcies per la col·laboració!!!

2 comentaris:

Xavier Aliaga ha dit...

Hola Sebastià,

de títols recents se m'ocorre "Un mort al Palau", d'Emili Piera i Tonino Gaitán, novel·la negra desenfadada en la línia d'humorada valenciana.

Montserrat Brau ha dit...

Hola Sebastià,
Si em permets la broma, si aquest recull fos de novel·la negra sueca dels darrers 5 anys necessitaries una enciclopèdia! Bromes a banda, crec que és molt bona idea. Em sap greu perquè jo no en sóc una gran lectora, de novel·la negra, i no et puc ajudar personalment però, si vols, ens en podem fer ressò al nosaltresllegim, d'aquesta iniciativa... Vols que ho fem? Si vols enviar-nos un text en fem un post i el pengem.