dimarts, 28 d’octubre del 2008

LLOSETA NEGRA 08


LLOSETA NEGRA '08
Un any més tornarem a parlar de novel·la negra en català, des de Lloseta (Mallorca). Debatrem del bon estat del gènere, de les vendes, dels autors, etc. A més, enguany no volem oblidar la importància per a la literatura catalana de l'obra del desaparegut Jaume Fuster, ara fa 10 anys. Com l'any passat, també divendres al vespre, retrem homenatge a un escriptor viu que ha conreat el gènere negre abastament al llarg de molts anys: l'Antoni Serra. A qui li hem preparat una sorpresa molt especial. El festival continuarà dissabte al matí amb una passejada per la Palma més negra de molts d'autors i a la tarda amb les ponències i els debats més actuals.
Esperem que us hi apunteu
!


Programa del festival Lloseta Negra 2008


Divendres dia 28 de novembre:19.00 hores. JAUME FUSTER, DEU ANYS EN EL RECORD. A càrrec d’Àlex Martin i Sebastià Bennassar.


20.30 hores. HOMENATGE A ANTONI SERRA.


Dissabte dia 29 de novembre:


10.00. Passejada per la Palma de Novel·la negra. A càrrec de Joana Cortils i Sebastià Bennassar.


12.30. A Can Alcover, trobada entre autors, llibreters, editors i lectors.

17.00. Al Teatre de Lloseta: DE L’ILLA DE LA MEDITERRÀNIA A L’ILLA PIRINENCA (fer novel·la negra a Mallorca i a Andorra). Miquel Vicens Escandell i Albert Villaró. Modera Sebastià Bennasar.

19.00. VENDRE NOVEL·LA NEGRA AVUI EN DIA. Amb Javier Aparicio, Marina Penalva i Ramona Pérez. Modera Sebastià Bennassar.

20.30. REALITAT-FICCIÓ, NOVEL·LA I DOCUMENTAL. Projecció del documental “La Vampira del carrer Ponent” i presentació del llibre “La mala dona”, de MARC PASTOR. Condueix Sebastià Bennassar.


Lloseta Negra és una producció de Ballaruga Serveis Culturals per a l’Ajuntament de Lloseta.Dirigeix el festival, Sebastià Bennassar.